Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Naast dat wij voor u een geheel nieuwe tuin kunnen aanleggen, beschikken wij tevens over vakkennis en deskundigheid om alle denkbare losse werkzaamheden in en om uw tuin uit te voeren. Zo kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

– Grond- en straatwerk van bijvoorbeeld de oprit, paden en terrassen van allerlei soorten en maten klinkers, waaltjes en tegels
– Het aanleggen van grindpaden, grindbakken en andere soorten half- verharding
– Het plaatsen van schuttingen en andere erf – afscheidingen zoals betongaas, steen en hout
– Het plaatsen van weideafrastering zoals houten hekwerk of beo-band
– Het aanleggen van hagen zowel kant-en-klare hagen als haagbeplanting
– Het plaatsen van een hekwerk
– Het maken van overkappingen, pergola’s of tuinhuisjes
– Het aanleggen van een nieuw gazon
– Het aanleggen van kunstgras
– Het aanleggen van borders en (verhoogde bloembakken)
– Het aanleggen van waterelementen zoals een vijver, zwemvijver of waterornament
– Het aanleggen van een beregening- /bewateringsysteem voor uw tuin
– Het aanvullen of vernieuwen van beplanting
– Het maken van vlonders van hout of kunststof
– Het aanleggen van damwand van hout of kunststof
– Het aanleggen van verlichting in uw tuin voor extra sfeer of veiligheid (grondspots, Inlite – verlichting, spots in de bestrating, lantaarns, staande tuinlampen of onderwaterverlichting)
– Het aanleggen van goede afwatering zoals drainage, het aanleggen van goten, lijngoten en het aansluiten van de hemelwaterafvoer.

Net als bij het ontwerpen van een nieuwe tuin vinden wij het ook bij deze losse werkzaamheden persoonlijk contact belangrijk. Wij komen dan ook graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en de situatie te bekijken. Hierdoor kunnen wij u altijd van een duidelijke, volledige en betrouwbare offerte voorzien. Wanneer u akkoord gaat met de offerte worden de werkzaamheden in overleg met u ingepland.

De werkzaamheden

Op de afgesproken datum komen we bij u langs. Wij zorgen dat alle benodigde materialen besteld en geleverd worden. Van zelfsprekend is het ook mogelijk om gebruik te maken van bestaande materialen of reeds aanwezige materialen. Hoveniersbedrijf Martijn Kok staat voor kwaliteit, zowel in materiaalgebruik, manier van werken als vakbekwaamheid en adviezen. Vaak beginnen we met het verwijderen en opschonen van de bestaande situatie. Vervolgens wordt er altijd gezorgd voor een goede basis waarop bijvoorbeeld de bestrating of het hekwerk wordt geplaatst. Wanneer de tuin of het onderdeel van de tuin klaar is zorgen wij er natuurlijk voor dat uw tuin netjes wordt achtergelaten. Waar mogelijk lopen wij samen met u de gedane werkzaamheden na om er zeker van te zijn dat alles naar wens en volgens afspraak is.