Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gazon & robotmaaiers

Ook voor het aanleggen van een nieuw gazon zijn veel mogelijkheden. Wilt u snel een mooi groen resultaat dan kunt u het beste kiezen voor graszoden. Dit zijn rollen gras die uitgerold worden op de plek waar u een gazon wilt en geeft direct een mooi vol en groen gazon. Heeft u iets meer geduld dan kunt u er ook voor kiezen om uw gazon te laten inzaaien. Voor beide opties een goede voedingsrijke en egale ondergrond een belangrijke basis. Daarnaast is het zelfs mogelijk om te kiezen voor kunstgras. Tegenwoordig zijn er steeds meer soorten verkrijgbaar die nauwelijks nog van een echt gazon zijn te onderscheiden en het is natuurlijk zeer onderhoudsarm.

Hoveniersbedrijf Martijn Kok heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen van robotmaaiers voor uw gazon. Stel u eens voor dat u in de zomermaanden niet meer wekelijks één of meerdere malen uw gazon moet maaien. Met een robotmaaier geniet u heerlijk van het mooie weer op uw terras terwijl het werk ondertussen automatisch wordt gedaan. Zo beschikt u altijd over een perfect onderhouden gazon. Bijkomende voordelen zijn dat uw gazon altijd overal gelijkmatig wordt afgemaaid en u geen maaistrepen ziet, uw gazon gelijktijdig wordt bemest doordat het afgemaaide gras versnippert wordt en de robotmaaier zelfstandig weer teruggaat naar het laadstation wanneer de accu bijna leeg is. Het aanleggen van een robotmaaier kan meegenomen worden in de aanleg van uw nieuwe tuin, maar kan ook in een bestaande tuin worden aangelegd. Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, bijvoorbeeld via het contactformulier, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.