Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Beschoeiing & vlonders

Woont u langs het water, heeft u een sloot langs uw erf of heeft u een groot hoogteverschil dat opgevangen moet worden , dan is stevige beschoeiing een goede optie. Dit zorgt ervoor dat de grond goed opgesloten blijft liggen en niet gaat afbrokkelen, daarnaast geeft het een strakke en nette uitstraling. Wij zorgen ervoor dat de beschoeiing goed verankerd ligt, netjes recht gesteld wordt en voldoende stevigheid heeft.

Daarnaast is het natuurlijk leuk om een mooie vlonder te hebben waar u lekker op kunt zitten langs het water of als terras in uw tuin of onder een overkapping. Vlonders kunnen natuurlijk gemaakt worden van hout, maar tegenwoordig zijn er ook erg mooie kunststof varianten. Dit heeft als voordeel dat het natuurlijk onderhoudsarm is, maar daarnaast is het vaak ook minder glad als de houten varianten. Hoveniersbedrijf Martijn Kok heeft ervaring in het aanleggen van vlonders. Een stevige basis die goed recht gesteld ligt is hierbij erg belangrijk voor een mooi eindresultaat. Daarnaast kunnen wij ook voor u een steiger maken.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, bijvoorbeeld via het contactformulier, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.