Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Grind & halfverharding

Grindbakken en grindpaden blijven onverminderd populair. Het is onderhoudsarm, duurzaam, prijsbewust en geeft een mooi strakke uitstraling. Grind is er in allerlei soorten, maten en kleuren waardoor het bijna in elke tuin past. Daarbij is het zeer geschikt voor zowel paden in de tuin als ook in een oprit. Het combineren van grind en bestrating geeft ook vaak een leuk en speels effect. Wanneer er intensief gebruik wordt gemaakt van het grind, zoals in een oprit wordt vaak gekozen voor een ondergrond van honingraatmatten. Deze zorgen ervoor dat het grind beter op zijn plek blijft liggen. Er zijn ook andere mogelijkheden in de hafverharding zoals houtsnippers of gruispaden.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, bijvoorbeeld via het contactformulier, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.