Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Schuttingen, hagen & erf afscheiding

Natuurlijk kunt u ook voor een schutting of andere soorten erfafscheiding terecht bij Hoveniersbedrijf Martijn Kok. Ook binnen dit segment zijn er vele mogelijkheden zoals het gebruik van schuttingschermen of planken. Vaak wordt er dan gekozen voor hardhouten palen en geïmpregneerde schermen of planken. Momenteel zijn betonnen schuttingpalen en een onderbeschot erg in trek. Dit geeft een moderne uitstraling aan uw tuin. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een meer natuurlijke en/of open uitstraling door het gebruik van trellis, groenschermen of matten gemaakt van riet/wilgen of bamboe.

Een eveneens natuurlijke en veelgebruikte manier van erf afscheiding is natuurlijk het aanplanten van een haag. Ook deze zijn er in vele soorten en maten. Momenteel worden er veel beukenhagen of hagen van laurier aangeplant. Maar ook buxus, meidoorn of conifeer is natuurlijk mogelijk.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, bijvoorbeeld via het contactformulier, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.