Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Afwatering & beregeningssystemen

Een goed plan voor het afvoeren van hemelwater is erg belangrijk. U zit natuurlijk niet te wachten op wateroverlast, overstromingen of plassen op uw bestrating. Hoveniersbedrijf Martijn Kok heeft allerlei oplossingen op het gebied van afwatering. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van goten of putten in uw bestrating of het aanleggen van drainage.

Onderhoudsarm en oplossingen die werk uit handen nemen zijn helemaal van deze tijd. Iedereen is druk en wanneer je thuis bent wil je graag in alle rust kunnen genieten van een mooie tuin en niet nog de planten in de tuin water geven. Ook wordt het water geven vaak vergeten waardoor planten kunnen verdrogen en/of afsterven. Een beregeningssysteem kan dan de oplossing zijn. Ook hierin zijn weer vele mogelijkheden zoals het voorzien van de hele tuin van druppelslangen en het plaatsen van waterpunten in uw tuin.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, bijvoorbeeld via het contactformulier, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.