Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Martijn Kok helpt u graag bij alle tuinklussen. Er zijn vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan lastige tuinwerkzaamheden, werkzaamheden waarbij specifieke kennis vereist is of werkzaamheden waar u zelf te weinig tijd voor heeft.

Hoveniersbedrijf Martijn Kok heeft de beschikking over professioneel tuingereedschap en machines waarmee wij er ervoor zorgen dat uw tuin er piekfijn en stralend bij ligt. Hieronder benoemen wij enkele mogelijkheden, maar staat uw klus er niet tussen schroom dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Daarnaast werken wij ook regelmatig met onderhoudscontracten en/of jaarcontracten voor specifieke tuinwerkzaamheden of het volledige tuinonderhoud. Er zijn verschillende vormen mogelijk die variëren in frequentie, periodes en onderhoudsniveau.

Enkele mogelijkheden:
– Verzorgen van de tuin tijdens uw vakantie
– Het snoeien van bomen, hagen, heesters en/of vaste planten
– Een voorjaarsbeurt en/of najaarsbeurt van uw tuin
– Het verzorgen van uw gazon zoals ontmossen, bemesten en bijzaaien
– Het onkruidvrij maken en schoffelen van de borders
– Het bemesten van borders
– Het onderhouden van uw vijver
– Het onkruidvrij maken van uw bestrating
– Het opruimen van overmatig blad
– Het schoonmaken / schoonspuiten van uw terras en/of andere bestrating
– Het maaien van uw gazon

Boomverzorging

Hoveniersbedrijf Martijn Kok is ervaren in het vakkundig snoeien, opkronen of verwijderen van elke boom. Ook op lastige plekken vlakbij huizen, in woonwijken of naast schuurtjes kunnen wij u van dienst zijn. In overleg met u kunnen wij de takken versnipperen of afvoeren, de stobbe verwijderen of kapot frezen en het vrijgekomen hout afvoeren.