Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Straatwerk

Het leggen van straatwerk in allerlei soorten en maten is één van de specialiteiten van Hoveniersbedrijf Martijn Kok. Hierbij kun je denken aan terrassen en paden in uw tuin, maar zeker ook aan de oprit. Een goed verdicht zandbed en het stellen van de juiste hoogtes zijn belangrijke basiselementen voor een mooie en strakke bestrating. Bij Hoveniersbedrijf Martijn Kok wordt hier dan ook veel aandacht aan besteedt. Tegenwoordig is het gebruik van grote maten tegels zoals 60×60 cm of soms zelfs 100x100cm zeer in trek. Vaak wordt dit gecombineerd met klinkers of waaltjes voor een mooi speels effect. Één van de nieuwste innovaties op het gebied van tuinbestrating is het invoegen van de tegels, net zoals dit binnenshuis gebeurt. Dit geeft een mooi strak effect en is ook nog erg gebruiksvriendelijk doordat onkruidgroei tussen de tegels niet tot nauwelijks meer mogelijk is. Daarnaast denken wij ook graag met u mee in het opvangen van hoogtes in uw tuin zoals het plaatsen van traptreden.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, bijvoorbeeld via het contactformulier, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.