Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Borders & beplanting

Momenteel worden er in tuinen veel verhoogde bloemborders aangelegd van bijvoorbeeld linea palissade blokken. Maar wat ook steeds meer te zien is, is het gebruik van cortenstaal. Dit geeft een hele strakke maar toch ook warme uitstraling en kan in vele vormen en maten gebruikt worden.

Wanneer Hoveniersbedrijf Martijn Kok beplanting aanlegt in uw tuin wordt altijd eerst gekeken naar de bodem. Vaak wordt deze aangevuld met verse nieuwe tuinaarde zodat er een mooie voedingsrijke bodem ontstaat. Trends in de beplanting die je momenteel veel ziet is het planten van een mooie boom of struik in het midden van een (verhoogde)border, met daaromheen laagblijvende beplanting zoals siergrassen, bodembedekkers of lavendel. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van hortensia’s en rhododendrons die een mooie bloemenzee geven. Om het hele jaar door te kunnen genieten van uw tuin is het belangrijk om een goede balans te maken tussen verschillende soorten planten, groenblijvers en bloeimomenten, hier kan Hoveniersbedrijf Martijn Kok u goed in adviseren. Daarnaast wordt er ook regelmatig gewerkt met een beplantingsplan, al dan niet opgesteld door een tuinontwerper of tuinarchitect.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, bijvoorbeeld via het contactformulier, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.