1145
page-template-default,page,page-id-1145,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bestrijding Eikenprocessierups

 

In 2018 zijn wij ons gaan verdiepen in de eikenprocessierupsen en met name in het bestrijden van deze rupsen en hun nesten. Elk jaar, met name in de maanden mei, juni en juli, zijn de rupsen en hun nesten te vinden in eikenbomen. De brandharen die deze rupsen op hun lichaam hebben kunnen zorgen voor vervelende klachten als jeuk, huiduitslag, geïrriteerde ogen en/of luchtwegen. Erg vervelend dus waardoor het belangrijk is dat de rupsen en nesten verwijderd worden op plekken waar veel mensen komen.

 

Zowel hoog als laag in de boom of op een lastig bereikbare plek. Wij zoeken een manier om de rupsen te verwijderen. Graag kom ik langs om de situatie te bekijken en om in overleg met u een plan van aanpak op te stellen. Wij verwijderen de rupsen zowel voor gemeenten, instellingen als bedrijven, maar de particuliere klant kan ook zeker contact met ons zoeken.

 

De rupsen worden opgezogen met onze speciale zuiginstallatie welke de rupsen en hun nest in zijn geheel opzuigt en opvangt. Onze medewerkers dragen tijdens het bestrijden speciale beschermende pakken en een masker zodat zij geen last krijgen van de brandharen. Het is dus zeker niet verstandig om zelf thuis of in uw omgeving te proberen de rupsen te verwijderen.

 

Heeft u last van de eikenprocessierups, neem dan contact met ons op!