Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Houtwerk, overkappingen, tuinhuizen & pergola’s

Het op maat maken van overkappingen, tuinhuizen en pergola’s is ook één van de specialiteiten van Hoveniersbedrijf Martijn Kok. Momenteel wordt er veel gebruik gemaakt van robuuste materialen en vormgeving zoals Douglashout en Zweeds rabat. Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij het maken van een overkapping of tuinhuis. Er zijn standaard leverbare exemplaren, maar bij Hoveniersbedrijf Martijn Kok kunt u ook zeker terecht voor maatwerk. Een goede stevige fundering, strakke basis en veel oog voor de afwerking zijn belangrijke punten die ons werk kenmerken. Een overkapping of tuinhuis is echt het verlengde van je huis. Een fijne plek waar je heerlijk onder kunt zitten en de eyecatcher in de tuin.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, bijvoorbeeld  via het contactformulier, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.