Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tuinontwerp, advies & aanleg

Tuinontwerp, advies & aanleg

Een goed ontwerp is de basis voor een tuin waarvan u jarenlang plezier kunt beleven. Het is onze uitdaging om uw wensen en ideeën om te zetten in een creatief ontwerp die bij u, uw huis en de omgeving past. Om uw tuinwensen goed in kaart te brengen komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om een goede inventarisatie te maken van uw wensen, uw tuin, de situatie en de mogelijkheden. Elke tuin is uniek en bijzonder. Een persoonlijke benadering en duidelijke afspraken vinden wij heel belangrijk. Op deze manier zijn wij in staat maatwerk te leveren. Daarnaast staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid hoog bij ons in het vaandel.

Uw tuinwensen

Tuinen zijn er in vele soorten en maten. Of u nou een nieuwbouwwoning heeft gekocht, een huis laat bouwen of een huis koopt waarvan de tuin niet bij u past of wanneer uw huidige tuin een opknapbeurt nodig heeft, voor elke tuin zijn er vele mogelijkheden. Zo kunnen wij een hele nieuwe tuin aanleggen of juist onderdelen van uw tuin aanpakken. Hier vindt u een aantal voorbeelden en ideeën ter inspiratie van wat wij onder andere kunnen realiseren in uw tuin. Geen tuin is hetzelfde, daarom kijken wij altijd goed naar uw specifieke tuin en wensen.

Aan de slag!

Nadat wij met u in gesprek zijn gegaan over uw wensen en ideeën werken wij dit uit in een tuinontwerp en offerte. Waar mogelijk komen wij deze persoonlijk bij u langs brengen, zodat wij deze mondeling kunnen toelichten en waar nodig direct met u kunnen aanpassen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte en het ontwerp worden de werkzaamheden ingepland en de materialen besteld. Het is natuurlijk ook mogelijk om (een deel van) de werkzaamheden zelf uit te voeren.

Wist u dat we ook samenwerken met tuinarchitecten?

De werkzaamheden

Op de afgesproken datum komen we bij u langs. Wij zorgen dat alle benodigde materialen besteld en geleverd worden. Van zelfsprekend is het ook mogelijk om gebruik te maken van bestaande materialen of reeds aanwezige materialen. Hoveniersbedrijf Martijn Kok staat voor kwaliteit, zowel in materiaalgebruik, manier van werken als vakbekwaamheid en adviezen. Vaak beginnen we met het verwijderen en opschonen van de bestaande situatie. Vervolgens wordt er altijd gezorgd voor een goede basis waarop bijvoorbeeld de bestrating of het hekwerk wordt geplaatst. Wanneer de tuin of het onderdeel van de tuin klaar is zorgen wij er natuurlijk voor dat uw tuin netjes wordt achtergelaten. Waar mogelijk lopen wij samen met u de gedane werkzaamheden na om er zeker van te zijn dat alles naar wens en volgens afspraak is.